Contact

Connect

Address

Human-DataScience Consulting 

office@human-datascience.org

Tel: +40 770 278 874

Terms & Conditions (RO)

 • Grey LinkedIn Icon
 • Facebook
 • Grey Twitter Icon

Human-DataScience Consulting

030167, Bucharest

Street Ferdinand I, number 70

Confidentiality policy (Politica de confidentialitate)

Human-DataScience (HDS) Consulting Company, este o companie inregistrata in Romania, Ferdinand I, Nr. 70, cu numarul de companie 41031039.  Prezenta politica privitoare la protectia vietii private arata cum folosim orice informatii personale pe care le colectam despre dumneavoastra („Membru al Grupului,” „dumneavoastra” sau „al dumneavoastra”), când va inscrieti in grupul on-line Panel („Grupul”), luati parte la chestionare sau folositi website-ul Membrilor Grupului Panel.

Subiecte:

 1. Ce date personale colectam despre dumneavoastra?

 2. De ce colectam informatii de la dumneavoastra?

 3. Cum vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra?

 4. Copiii

 5. Utilizarea fisierelor cookie si cod similar

 6. Cât vom pastra informatiile pe care le furnizati?

 7. Cum va puteti accesa si/sau corecta informatiile si/sau cere transferul si/sau stergerea lor?

 8. Cum asiguram ca informatiile dumneavoastra personale sunt in siguranta?

 9. Cum luati legatura cu noi si reclamatii?

 10. Modificari ale politicii noastre privitoare la protectia vietii private

 

1. Ce date personale colectam despre dumneavoastra?

Colectam datele personale („informatiile”) pe care le furnizati prin e-mail si la completarea chestionarului nostru de recrutare când va inscrieti in Grupul nostru.

Colectam informatiile de baza ale profilului dumneavoastra pe Facebook (adica nume, adresa de e-mail, sex, data nasterii, locul si numarul de telefon), daca decideti sa va conectati la noi cu ajutorul Aplicatiei Facebook.

Colectam informatii si când completati voluntar oricare dintre chestionarele la care va invitam sa participati, sau când oferiti feedback, comentarii sau alte informatii pe website-ul Membrilor Grupului nostru.

Daca procesul de inregistrare nu este incheiat cu succes, informatiile dumneavoastra nu vor fi retinute de noi, in afara de niste informatii limitate pentru prevenirea oricarei fraude sau oricarui abuz.

In anumite cazuri legate de cercetarea noastra, va putem solicita sa furnizati anumite date personale sensibile, de pilda care va dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, calitatea de membru de sindicat sau date referitoare la sanatate sau viata sexuala. Nu sunteti obligati sa raspundeti la aceste intrebari, iar ele vor include intotdeauna o optiune „prefer sa nu raspund.” Raspunsurile la aceste intrebari vor ramâne confidentiale daca nu sunteti de acord in mod explicit si liber ca raspunsurile dumneavoastra la ele, impreuna cu informatiile dumneavoastra personale, sa fie transmise clientilor cercetarii pentru analiza de cercetare ulterioara aprofundata.

 

2. De ce colectam informatii de la dumneavoastra?

Scopul principal pentru care colectam informatii de la dumneavoastra este pentru a realiza cercetarea de piata. Când va inscrieti in Grupul nostru, noi incheiem un contract cu dumneavoastra, care este supus acestei Politici privitoare la protectia vietii private precum si Termenilor si conditiilor noastre.

Pentru a indeplini acest contract invitându-va sa va insusiti chestionare, trebuie sa colectam, sa prelucram si sa profilam informatiile cerute in timpul recrutarii sau pe care le puteti adauga ulterior profilului dumneavoastra pe site-ul grupului de apartenenta sau pe care le colectam conform acestei Politici privitoare la protectia vietii private si le prelucram cu mijloace automate. Aceste informatii vor fi necesare si pentru a va trimite orice recompense si pentru a va contacta privitor la orice chestionare. Acest lucru este explicat mai detaliat in Termenii si conditiile noastre.

Apoi colectam informatii si de la dumneavoastra, pe baza acordului dumneavoastra, mai ales când raspundeti la orice invitatii pentru chestionar pe care vi le trimitem sau pe care le puteti furniza voluntar altfel. Raspunsurile dumneavoastra la aceste chestionare sunt la alegerea dumneavoastra. Ar putea exista si situatii in care cerem acordul dumneavoastra suplimentar sau chiar explicit când acest lucru e adecvat sau necesar.

Functionarea generala si modul in care lucreaza Grupul sunt descrise mai detaliat in Termenii si Conditiile noastre.

 

3. Cum vom folosi informatiile furnizate de catre dumneavoastra?

Vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra pentru:

 • a ne indeplini contractul cu dumneavoastra;

 • a pastra o inregistrare a tuturor Membrilor Grupului;

 • a va trimite invitatii de participare la chestionare care sunt relevante pentru dumneavoastra pe baza informatiilor pe care le-ati furnizat ca raspuns la chestionarul/chestionarele noastre de recrutare sau asa cum sunt actualizate intr-o etapa ulterioara (prin email, mesaj sau apel telefonic)

 • a anexa informatiile personale existente despre dumneavoastra la raspunsurile dumneavoastra la orice chestionare la care participati, cum ar fi locatia geografica, etnia, categoriile de meserii, etc., pentru analiza raspunsurilor si producerea de rezultate de cautare statistice anonime;

 • a va include in orice trageri la sorti pentru premii la care sunteti eligibili sa luati parte sau, când sunteti invitati sa faceti asta, la care ati cerut sa fiti inclusi;

 • cu acordul dumneavoastra explicit, care poate fi cerut intr-un chestionar specific si limitat la acesta, a va transmite raspunsurile la chestionarul individual impreuna cu informatiile dumneavoastra personale anonimizate la clientul care a comandat chestionarul. Clientul va folosi aceste informatii numai in scopuri de cercetare, cum se explica in chestionarul relevant. Pentru aceast veti primi un email separat care va solicita acceptul sau refuzul D-voastra.

 • când v-ati dat acordul explicit separat si inainte ca informatiile dumneavoastra sa fie furnizate clientului pentru aceasta, clientul poate folosi aceste informatii si pentru a va contacta ca sa va invite sa participati la cercetari ulterioare pe care le efectueaza;

 • cu acordul dumneavoastra explicit, HDS poate transmite informatiile dumneavoastra personale si raspunsurile dumneavoastra la chestionarul individual unui alt institut de cercetare a pietei care este partenerul de afaceri al HDS, in scopul urmator: sa va trimita invitatie la chestionar prin e-mail sau telefonic, cu legaturi ce duc la chestionare, sau sa va foloseasca informatiile personale pentru livrarea de premii/cadouri sau pentru trageri la sorti de premii (daca este cazul) legate de participarea la chestionarele acestor institute de cercetare a pietei. Cu toate acestea, acesti terti vor trebui sa respecte conditia ca datele sa poata fi utilizate doar in scopuri statistice, de cercetare si/sau de organizare a livrarii de premii/cadouri sau a tragerii la sorti de premii si vor fi obligati sa nu transmita sau sa dezvaluie mai departe date precum numele, adresa postala sau alte informatii personale ce ar putea ajuta la identificarea dumneavoastra;

 • a crea profiluri statistice anonime ale componentei Grupului pe baza informatiilor furnizate de Membrii Grupului;

 • a va trimite prin e-mail buletine informative, anunturi si alte comunicari, conform celor stabilite in Termeni si conditii.

 • daca sunteti de acord sa luati parte la incercarea unui produs, pentru a aranja ca acel produs sa va fie trimis.

 • Daca ati devenit membru al Grupului printr-un furnizor de terta parte, acest furnizor poate fi informat ca ati devenit membru al Grupului si poate avea acces la informatiile pe care le-ati furnizat in timpul procesului de inregistrare;

 • Pe baza informatiilor pe care le-ati furnizat, am putea dori sa invitam alti membri ai familiei dumneavoastra sa participe la un chestionar. Daca acel membru al familiei este copil, va rugam sa cititi si paragraful 4 de mai jos.

Mai putem trimite informatiile dumneavoastra si sub-contractantilor nostri sau companiilor afiliate care efectueaza o lucrare in numele nostru, sub controlul si responsabilitatea noastra, pentru gazduirea datelor sau conform paragrafului

6. Unii dintre acesti sub-contractanti se pot afla in afara Zonei Economice Europene; cu toate acestea, li se cere sa respecte aceleasi cerinte legale si masuri de securitate privind protectia datelor ca si noi si vor fi supusi unor precautii adecvate, a caror descriere poate fi obtinuta luând legatura cu noi conform paragrafului 10.

Vom lua toate masurile rezonabile pentru a asigura ca orice date personale pe care le prelucram sunt exacte, adecvate, relevante si neexcesive, având in vedere scopul pentru care au fost obtinute. Nu vom prelucra datele personale obtinute cu un scop fara legatura cu acesta decât daca v-ati dat acordul pentru acest lucru.

Nu vom folosi NICIODATA informatiile dumneavoastra in vreun alt scop decât cercetarea sau conform descrierii din aceasta politica. Daca nu are legatura cu acest Grup (cum ar fi participarea la alte chestionare), NU vom incerca sa va vindem nimic, nici nu vom folosi informatiile dumneavoastra in scopuri de marketing. De asemenea, nu va vom transmite informatiile la terti in scopuri de marketing sau publicitate.

Pentru informatii suplimentare despre Grupul nostru, despre statutul de membru al Grupului sau informatii legate de apartenenta dumneavoastra la grupurile noastre, va rugam sa contactati Echipa de Suport a Grupului. Poate fi contactata conform paragrafului 10.

 

4. Copiii

Pe baza informatiilor furnizate de dumneavoastra, am putea dori sa invitam orice copii sub 16 ani, despre care ati indicat ca fac parte din familia dumneavoastra, sa participe la un chestionar. In aceste cazuri, vom cere intotdeauna acordul prealabil fie de la un parinte, fie de la un tutore legal, care sunt responsabili legali pentru copil, inainte de a invita copilul sa ia parte la cercetare.

 

5. Utilizarea fisierelor cookie si cod similar

Inscriindu-va in Grupul nostru si luând parte la cercetarea noastra on-line, sunteti de acord sa folosim fisiere cookie si tehnologii similare („Fisiere Cookie”) si sa colectam informatii de pe PC-ul/laptop-ul dumneavoastra sau alt dispozitiv de calcul pe care il folositi când luati parte la activitatile noastre de cercetare on-line, cum sunt prezentate mai jos.

Website-ul si chestionarele on-line ale Grupului nostru colecteaza informatii cu ajutorul „fisierelor cookie” si al tehnologiilor similare din punct de vedere functional. Fisierele cookie sunt mici fisiere stocate pe computerul dumneavoastra. In mod concret, cu privire la fisierele cookie, puteti gasi informatii suplimentare vizitând www.aboutcookies.org.

E-mail-urile pe care le trimitem noilor Membrii potentiali ai Grupului vor plasa un fisier cookie si când sunt descarcate imagini si e-mail-ul e deschis. Puteti impiedica plasarea acestui fisier cookie deschizând pur si simplu e-mail-ul numai ca text, inchizând e-mail-ul inainte de a descarca orice imagini sau modificând navigatorul/software-ul de e-mail pentru a restrictiona fisierele cookie.

Consulta aici lista completa a cookie-urilor.

 

6. Cât vom pastra informatiile pe care le furnizati?

Vom pastra informatiile referitoare la profil pe care le-ati furnizat atâta timp cât ramâneti Membru al Grupului. Puteti parasi Grupul oricând doriti.

Când parasiti Grupul, sau sunteti eliminati, sau Grupul e inchis, va vom sterge informatiile personale in 31 de zile sau asa cum se stabileste in acest paragraf. Daca v-ati rascumparat punctele pentru o recompensa, va vom pastra informatiile asociate in mod specific indeplinirii recompensei pentru o perioada de (2) doi ani. Daca ati câstigat un premiu la oricare din concursurile noastre, va vom pastra informatiile asociate concursului si indeplinirii premiului pentru o perioada de (3) trei ani. Daca ati fost eliminati, vom pastra doar acele informatii necesare pentru a va impiedica sa va reinscrieti. Daca ati solicitat sa nu fiti contactati, vom pastra doar acele informatii necesare pentru a va indeplini solicitarea.

In afara de informatiile dumneavoastra referitoare la profil, HDS va strânge si raspunsurile pe care la dati la orice chestionar. Raspunsurile furnizate de dumneavoastra vor fi pseudonimizate deHDS din motive de securitate si vor fi date clientilor nostri in forma anonimizata, daca nu v-ati dat acordul explicit sa fiti identificati. Vom elimina si legatura dintre informatiile dumneavoastra referitoare la profil si raspunsurile pe care le-ati dat in 12 luni de la sfârsitul proiectului de cercetare, pentru a asigura ca nu se poate face legatura intre aceste raspunsuri si dumneavoastra.

 

7. Cum va puteti accesa si/sau corecta informatiile si/sau cere transferul si/sau stergerea lor?

Aveti dreptul sa cereti o copie a tuturor informatiilor pe care le avem despre dumneavoastra. De asemenea, aveti dreptul sa cereti corectarea oricaror date personale pe care le avem despre dumneavoastra. Mai mult, aveti dreptul ca toate informatiile pe care ni le-ati furnizat sa fie transferate unei alte parti. In diverse circumstante, aveti si dreptul de a ne solicita stergerea sau eliminarea informatiilor personale pe care le avem despre dumneavoastra, sub rezerva limitarii stabilite mai sus la paragraful 7.

In toate aceste situatii, va rugam sa luati legatura cu Departamentul pentru Protectia Datelor. Ii puteti contacta prin

E-mail trimis la: data.protection@human-datascience.org cu „Panel Data Protection” la referinta

Va rugam sa specificati in e-mail-ul dumneavoastra numarul dumneavoastra de membru in Grup (daca e cunoscut) sau adresa dumneavoastra de e-mail folosita pentru Panel.

 

8. Cum asiguram ca informatiile dumneavoastra personale sunt in siguranta?

Ne luam foarte in serios responsabilitatea de a va pastra informatiile personale in siguranta. Ca atare, luam toate masurile de precautie rezonabile pentru a asigura ca informatiile dumneavoastra sunt protejate de pierdere, furt sau abuz. Aceste masuri de precautie includ securitatea fizica corespunzatoare a birourilor noastre, accesul controlat la sistemele de computere si utilizarea de conexiuni la internet sigure, criptate, când colectam informatii personale.

Ca parte a angajamentului nostru fata de securitatea informatiilor dumneavoastra, HDS are audituri interne si externe regulate ale securitatii informatiilor.

 

9. Cum luati legatura cu noi si reclamatii?

Pentru informatii suplimentare despre grupurile noastre, statutul de membru in Grup sau informatii legate de apartenenta dumneavoastra la unul din grupurile noastre, va rugam sa contactati Echipa de Suport a Grupului. Ii puteti contacta prin:

E-mail trimis la datapanel@human-datascience.org cu „Grupul Panel informatii suplimentare” la referinta

Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare despre politica noastra privitoare la protectia vietii private, respectarea legilor privind protectia datelor sau informatiile pe care le avem despre dumneavoastra, va rugam sa contactati colegii nostrii la adresa de e-mail: data.protection@human-datascience.org cu „Grupul Panel Data Protection” la referinta.

Sau scrieti-ne la:datapanel@human-datascience.org. Va rugam sa specificati in e-mail-ul dumneavoastra numarul dumneavoastra de membru in Grup (daca e cunoscut) sau adresa dumneavoastra de e-mail folosita pentru Grup.

Pentru orice reclamatii, vom fi recunoscatori daca ne-ati da ocazia sa rezolvam orice problema mai intâi, luând legatura cu noi ca mai sus.

 

10. Modificari ale politicii noastre privitoare la protectia vietii private

Ne revizuim regulat politica privitoare la protectia vietii private si vom posta orice actualizari pe aceasta pagina web. De asemenea, va vom informa despre orice modificari, prin e-mail sau când va conectati dupa orice modificare. Politica noastra privitoare la protectia vietii private a fost actualizata ultima data in 10/06/2019.