Terms & conditions (Termeni si conditii)

Pentru a deveni membru al Panelului Data Paner ("Panelul") trebuie sa aveti resedinta in Romania si sa aveti cel putin 16 ani. Oferim membrilor nostri sansa de a participa astazi la testarea si evaluarea serviciilor si produselor de viitor in domeniul sanatatii si serviciilor sociale.

Human Data Science (HDS) Consulting Company, este o companie inregistrata in Romania, Ferdinand I, Nr. 70, cu numarul de companie 41031039.  Prezenta politica privitoare la protectia vietii private arata cum folosim orice informatii personale pe care le colectam despre dumneavoastra („Membru al Grupului,” „dumneavoastra” sau „al dumneavoastra”), cand va inscrieti in grupul on-line Panel („Grupul”), luati parte la chestionare sau folositi website-ul Membrilor Grupului Panel.

1. Cuprins

 1. Cuprins

 2. Reguli de Participare la Chestionare

 3. Alaturarea la Panel

 4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

 5. Politica de E-mail

 6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

 7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

 8. Cum functioneaza Panelul?

 9. Utilizare si participare acceptabile

 10. Viata privata a copiilor

 11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

 12. Utilizarea informatiilor voastre

 13. Cookies, amprenta digitala si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

 14. Instiintare de confidentialitate

 15. Proprietatea intelectuala

 16. Despagubiri si limitarea raspunderii

 17. Conditii de participare

 18. Retragerea din Panel

 19. Renuntare la calitatea de membru

 

2. Reguli de Participare la Chestionare

Chestionarele IIS utilizeaza acest Panel compus din persoane care raspund la chestionare pe Internet accesand linkurile trimise de IIS membrilor Panelulului ("Panelist" / "Dumneavoastra") prin e-mail, SMS sau alte mijloace electronice de comunicare.

 

3. Alaturarea la Panel

Cu conditia de a avea varsta minima mentionata mai sus, oricine are libertatea de a cere inscrierea ca membru al grupului, in Panel. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul exclusiv de a refuza calitatea de membru, fara a fi necesar sa ne justificam decizia.

 

4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi prelucrate cu stricta confidentialitate si in conformitate cu toate legile, reglementarile si regulile aplicabile, inclusiv cele referitoare la confidentialitate, la date cu caracter personal si la politica noastra de confidentialitate. Aceasta politica de confidentialitate face parte integranta din acesti Termeni si Conditii si poate fi gasita aici politica de confidentialitate.

In sensul acestui angajament, promitem ca:

 • Cu exceptia cazurilor legate de acest Panel, nu vom incerca sa va vindem nimic sau sa transmitem informatiile dumneavoastra personale tertelor parti in scopuri de marketing sau de vanzari.

 • Raspunsurile dumneavoastra individuale la chestionare vor ramane confidentiale si vor fi utilizate doar in asociere cu alte raspunsuri confidentiale, cu exceptia cazului in care va dati acordul, in mod explicit, ca raspunsurile dumneavoastra la un anumit chestionar sa fie transmise unui client, impreuna cu informatiile dumneavoastra personale.

 • Refuzul de a raspunde la o anumita intrebare nu va avea consecinte asupra calitatii de membru.

 • Puteti solicita excluderea din Panel in orice moment.

 • Aveti dreptul sa solicitati oricand corectarea sau stergerea informatiilor dumneavoastra personale si a informatiilor pe care le furnizati despre familia dumneavoastra.

 • Aveti dreptul sa solicitati in orice moment o copie a datelor dumneavoastra personale pe care le detinem.

 

5. Politica de E-mail

Deoarece v-ati inregistrat in mod voluntar in Panel si ati confirmat adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa postala la inregistrare, nu trebuie sa marcati e-mailurile sau alte comunicari primite de la Panel ca fiind mesaje nedorite (spam) sau o comunicare nesolicitata si ati putea fi responsabil(a) pentru orice prejudiciu cauzat companiei HDS.

Din cauza setarilor de securitate ale casutei postale, invitatiile la chestionar pe care le primiti de la noi pot fi directionate catre bulk / junk sau intr-un folder similar. Pentru a evita acest lucru, adaugati adresa datapanel@human-datascience.org in agenda dumneavoastra de contacte.

 

6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

In ceea ce priveste analizele statistice pe care HDS le furnizeaza clientilor sai, HDS are nevoie de anumite informatii demografice si personale despre dumneavoastra, incluzand informatii confidentiale, cum ar fi venitul dumneavoastra.

Transmiterea acestor informatii personale catre HDS nu este o conditie pentru participarea la Panel dar este indicata deoarece altfel nu am putea stabili daca participarea dumneavoastra la orice chestionar ar indeplini criteriile chestionarului respectiv. Putem, de asemenea, sa solicitam cateva informatii despre alti membri ai gospodariei dumneavoastra, inclusiv despre copiii al caror parinte/tutore legal sunteti. In cazul in care aceste informatii sunt Date cu Caracter Personal, persoanele responsabile cu informatiile personale ar putea cere identificarea persoanei (persoanelor) in cauza, daca se obtine consimtamantul prealabil al persoanei vizate.

Pe durata procesului de inregistrare si a participarii dumneavoastra la chestionarele noastre de cercetare, sunteti de acord sa furnizati numai informatii adevarate, exacte si complete si sunteti de acord sa actualizati informatiile legate de contul Panelului pentru a va asigura ca aceste informatii sunt actualizate si exacte.

 

7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

De asemenea, puteti deveni membru al Panelului intr-un mod simplu si modern, prin conectarea la contul dumneavoastra de Facebook folosind aplicatia Facebook de pe pagina de inregistrare pe site-ul web al Paneluluilui HDS (" Aplicatia") prin intermediul butonului "Conectati-va cu Facebook"(https://www.facebook.com/terms.php). Utilizarea acestei Aplicatii va fi supusa termenilor si conditiilor Facebook.

Dupa ce selectati butonul de conectare, vi se va afisa un dialog de autorizare in browser care furnizeaza informatii despre site-ul HDS si datele de utilizator Facebook, prin care site-ul HDS solicita permisiunea de a le accesa si utiliza.

Vi se va cere permisiunea de a va inregistra in Aplicatie. Astfel, permiteti in mod explicit si consimtiti ca HDS sa poata accesa, stoca si utiliza informatiile dumneavoastra de profil disponibile in contul dumneavoastra Facebook, adica numele, adresa de e-mail, sexul, data de nastere si locatia dumneavoastra ("Informatii despre profilul dumneavoastra Facebook") , cat sunteti Panelist.

In urma consimtamantului dumneavoastra, informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi transferate si completate in formularul de inregistrare a Panelului. Periodic, HDS poate utiliza informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook pentru a actualiza informatiile inregistrate in Panel, pentru a ne asigura ca acestea raman corecte si actualizate.

Daca nu sunteti de acord ca HDS sa acceseze aceste informatii, atunci nu vor fi disponibile informatii pe site-ul HDS sau nu vor fi inregistrate in Panel. De asemenea, daca decideti sa eliminati Aplicatia din contul dumneavoastra de Facebook, HDS nu va mai avea acces la informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook. Puteti ramane membru al Panelului, chiar daca eliminati Aplicatia din contul de Facebook.

Cele mai recente informatii din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi stocate si utilizate de HDS, atata timp cat sunteti membru.

Puteti revizui informatiile pre-completate in formularul de inregistrare in Panel, prin intermediul Aplicatiei, apoi continuati procesul de inregistrare in Panel, completand restul informatiilor in formular.

Pentru informatii suplimentare despre modul in care utilizam informatiile dumneavoastra personale, consultati politica noastra de confidentialitate, disponibila aici: politica de confidentialitate.

 

8. Cum functioneaza Panelul?

Toti Panelistii vor primi prin e-mail, SMS sau prin alte mijloace de comunicare electronice, invitatii de participare la studii din partea HDS. Panelistii nu au obligatia sa raspunda la acestea. Fiecare instrument de studiu (ex. chestionar) trebuie completat sa rezolvat o singura data. Daca decideti ca nu sunteti interesat de participarea la un anumit chestionar, puteti face click pe link-ul “no reminders” corespunzator chestionarului, din partea de jos a e-mailului de invitatie. Astfel, nu veti mai primi mesaje de notificare rapel pentru chestionarul respectiv, dar veti primi in continuare invitatii la chestionare. Va rugam sa nu marcati e-mailurile din partea Data Panel ca spam, cum a fost explicat in sectiunea anterioara. HDS nu este obligat sa trimita chestionare tuturor Panelistilor pentru fiecare chestionar nou; nici nu poate garanta un numar minim sau maxim de chestionare anuale.

HDS a luat masuri importante de securitate a datelor. Cu toate acestea, in cazul in care detectati virusi in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra, HDS nu este raspunzator pentru consecintele asociate unor astfel de situatii si, prin urmare, nu pot fi solicitate despagubiri din partea HDS.

Atunci cand numarul necesar de Panelisti a raspuns la un chestionar, sau nu corespundeti profilului, HDS sau clientii sai au dreptul de a incheia chestionarul in orice moment si de a nu mai colecta raspunsuri.

 

9. Utilizare si participare acceptabile

HDS este dedicat crearii unui mediu in care membrii sa poata participa in conditii de siguranta si respect, avand in vedere viziunile si opiniile celorlalti Panelisti. Pe durata participarii la Panel, intelegeti ca mesajele, opiniile, informatiile, pozele sau alte materiale trimise sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei care a trimis materialul. Sunteti de acord ca nu veti trimite sau incarca orice material care:

 • este ilegal. Aici sunt incluse continuturi sau mesaje care promoveaza sau aduc in discutie activitati ilegale sau incurajeaza alte persoane sa le comita.

 • Este abuziv, obscen sau plin de ura. Sunt incluse limbajul, informatiile sau imaginile. Injuriile mascate (de ex. "f__k") se considera echivalentul cuvantului injurios propriu-zis.

 • Este amenintator, hartuitor, calomniator sau defaimator fie intre Membri sau adresat unui moderator HDS sau altui angajat HDS.

 • Incita la ura sau violenta.

 • Este intolerant si ofensator din punct de vedere al rasei, etniei, genului sau in orice alt mod.

 • Reprezinta un mesaj neadecvat din punct de vedere politic sau religios.

 • Urmareste promovarea sau comercializarea unor bunuri sau servicii.

 • Contine virusi, fisiere corupte "Cal troian" sau alte coduri ostile.

 • Contine informatiile dumneavoastra personale sau detaliile personale ale altor persoane.

 • Este detinut de sau este dreptul de autor al altcuiva.

Este important de retinut ca HDS nu realizeaza o verificare preliminara a informatiilor postate de catre Membri. Totusi, HDS isi rezerva dreptul de a elimina orice continut postat fie prin intermediul instrumentului de chestionare, fie prin intermediul altor caracteristici interactive pe care le punem la dispozitia Membrilor in orice moment.

 

10. Viata privata a copiilor

In cazul in care ati furnizat informatii referitoare la copiii din familia dumneavoastra si ati confirmat ca sunteti parintele sau tutorele legal, va putem contacta cu privire la chestionarele pe care dorim sa le completeze. Va vom cere mereu acordul prealabil si nu vom contacta direct copilul, cu exceptia cazului in care acesta este deja membru al Grupului.

 

11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

Participarea la chestionare este remunerata pentru studiile cu durata de completare mai mare de 15 minute. In schimb pentru studiile sub 15 minute de fiecare data cand completati un chestionar inainte de termenul-limita, veti primi puncte sau o alta recompensa la finalul chestionarului sau veti participa la o extragere de premii. Tipul si valoarea recompensei sau a extragerii de premii poate varia in functie de gradul de dificultate, durata sau alte elemente similare ale chestionarelor.

In cazul in care depuneti o cerere de dezabonare de la Grup, aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice sa va schimbati punctele bonus in tichete valorice sau cadouri. La finalul acestei perioade, contul cu puncte va fi sters in mod automat.

Pot exista cazuri in care punctele pentru chestionarele recent completate sa nu apara imediat in contul dumneavoastra (din cauza problemelor de coliziune specifice proiectului). In aceste cazuri, punctele vor fi adaugate ulterior in contul dumneavoastra.

 

12. Utilizarea informatiilor voastre

Am explicat modalitatea in care vor fi utilizate informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera mai detaliata in politica de confidentialitate, in special in paragraful 3: „Cum vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra?”

 

13. Cookies si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

Dorim sa:

 • Ne asiguram ca chestionarul este livrat intr-o forma compatibila cu dispozitivul dumneavoastra.

 • Oferim asistenta daca intampinati dificultati la accesarea sau completarea unui chestionar.

 • Si Informatiile anonime sunt utilizate in scopuri de cercetare. De exemplu, pentru a determina procentul Membrilor care utilizeaza un anumit tip de browser intr-o anumita tara.

Din aceste motive, folosim masurile de mai jos, fiecare fiind, de asemenea, descrisa detaliat in politica de confidentialitate.

a. Cookies

Dupa cum este descris in detaliu in politica de confidentialitate, folosim cookies, tipuri diferite de cookies si este posibil, sa citim cookies stabilite de terti. Doar cu acordul dumneavoastra prealabil, cookies sunt folosite in scopuri statistice, de control al calitatii, validare si, mai important, pentru a ne impiedica sa va trimitem atentionari pentru chestionarele online pe care le-ati completat deja.

b. Alte informatii din calculatorul dumneavoastra.

De asemenea, adunam informatii in mod automat despre adresa dumneavoastra IP, sistemul de operare, setarile de afisare a ecranului, tipul de browser, utilizarea Flash si Java si pentru a detecta sa detectam daca o camera web se afla in dotarea calculatorului.

 

14. Instiintare de confidentialitate

In calitate de participant la cercetare, puteti fi rugat sa revizuiti concepte noi, produse si ambalaje care se afla in primele etape de dezvoltare. Puteti intra in contact cu, vi se permite sa vizualizati sau sa aveti acces la anumite informatii sau materiale private, confidentiale, pentru care exista drept de proprietate, sau secrete comerciale care reprezinta proprietatea unica si exclusiva ale unui anumit client, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii despre produsele clientului (denumite in mod colectiv, "Informatii confidentiale"). Sunt interzise copierea, imprimarea, stocarea, transmiterea sau divulgarea Informatiilor confidentiale oricui, prin orice mijloace, la care veti avea acces si este interzisa utilizarea Informatiilor confidentiale in alte scopuri decat cel mentionat.

 

15. Proprietatea intelectuala

HDS detine si pastreaza dreptul de proprietate exclusiva asupra marcilor, logourilor, drepturilor de autor, orice continut al site-ului sau si alte drepturi de proprietate intelectuala ("HDS IP"). Este interzisa utilizarea sau reproducerea oricaror HDS IP fara acordul scris in prealabil al HDS. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu va fi interpretat drept conferirea unei licente, a unui drept, titlu sau interes asupra oricaror HDS IP, sau orice brevet, marca, drept de autor, know-how, sau alt drept asemanator detinut sau controlat in acest moment sau in continuare de catre HDS.

 

16. Despagubiri si limitarea raspunderii

Conveniti sa despagubiti si sa exonerati HDS si pe fiecare dintre ofiterii, partenerii, clientii, directorii, angajatii, agentii si avocatii sai, de orice raspundere, cerere, actiune, proces, procedura, judecata, amenda, dauna, cost, pierdere si cheltuiala (inclusiv taxe legale, cheltuieli de judecata si/sau cheltuieli solutionare rezonabile) care provin, decurg din sau au legatura cu: (i) calitatea de membru al Grupului, (ii) participarea din cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, (iii) orice cerere din partea tertilor, sau (iv) orice incalcare de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

Orice actiune ilegala sau defaimatoare pe care o cauzati in timpul apartenentei ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, care poate fi considerata o incalcare a legii penale si/sau civile, va indreptati HDS sa ia toate masurile in aceasta privinta in masura permisa de lege si in echitate. HDS nu va invoca nicio garantie, expresa si implicita, in legatura cu apartenenta ca membru in cadrul Grupului si cu participarea in cadrul chestionarelor de cercetare conduse de HDS, iar HDS nu este responsabila sub nicio forma (inclusiv, dar fara a se limita la raspunderea pentru orice daune indirecte, speciale, accidentale sau subsecvente), fata de dumneavoastra sau de terti, pentru apartenenta ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS.

Veti elibera si veti despagubi HDS, pe clientul HDS, pe fiecare dintre companiile sale afiliate si pe fiecare dintre ofiterii, directorii, actionarii, angajatii si agentii sai de si impotriva oricaror cereri, procese, temei de actiune, cereri, pierderi, raspunderi, obligatii, judecati, daune, costuri si cheltuieli de orice natura (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor) (“Pierderi”) care decurg direct sau indirect din orice vatamare, deces, daune ale proprietatii sau alte daune sustinute sau pretinse de catre dumneavoastra si care rezulta din distribuirea, vanzarea, consumul sau utilizarea a sau a contactului cu un produs legat de orice produs de testare si de cercetarea a evaluarii. Aceasta nu se aplica Pierderilor cauzate de neglijenta clientului HDS sau a HDS sau orice raspundere a acestora conform legislatiei aplicabile pentru prejudicii cauzate de produse sau a protectiei consumatorului.

 

17. Conditii de participare

HDS isi rezerva dreptul sa modifice in orice moment prezentul "Termeni si Conditii". Va vom informa asupra noutatilor prin intermediul sectiunii de noutati de pe site-ul nostru, site-ul membrilor panelului sau prin email.

Ocazional, va putem contacta prin e-mail sau telefonic in scopuri de administrare a contului, precum si buletine informative pe e-mail sau anunturi speciale care contin informatii-cheie referitoare la activitatea dumneavoastra ca membru al Grupului si actualizari-cheie ale Grupului (“Noutati pentru membri”).

De asemenea, va putem trimite informatii prin email despre(i) activitatile Grupului, premii pentru care sunteti eligibil datorita participarii la chestionare, (ii) noi campanii de angajament ale Grupului referitoare la (noile) premii ale Grupului si/sau rascumpararei (denumite in mod colectiv “ Actualizari privind angajamentul”). Primirea acestor Actualizari de angajament este optionala si aveti posibilitatea sa refuzati aceste Actualizari de angajament in orice moment utilizand linkul de dezabonare furnizat in aceste emailuri.

 

18. Retragerea din Panel

Acesti Termeni si conditii sunt valabili in prezent, cu o perioada de notificare de zece (10) zile lucratoare aplicabila ambelor parti. In orice moment, puteti solicita sa nu mai faceti parte din Panel si sa nu mai primiti mail-uri sau mesaje pe telefon de la HDS, iar notificarea pentru a nu mai face parte din Panel va fi trimisa prin mail la adresa datapanel@human-datascience.org. Contul dvs. va deveni inactiv in baza de date a Panelului.

 

19. Renuntare la calitatea de membru

HDS isi rezerva, de asemenea, dreptul de a revoca calitatea de membru in Grup pentru orice comportament care nu se incadreaza in parametrii de calitate sau obiectivele noastre de afacere sau orice alta incalcare sau nerespectarea a acestor termeni si conditii, a politicii de confidentialitate sau regulilor chestionarului. In caz de reziliere, Panelistul va avea 30 de zile calendaristice pentru a rascumpara toate punctele premiu acumulate. Orice utilizare a contului de panelist de catre o persoana, alta decat Panelistul, este considerata o utilizare neautorizata si poate constitui temei pentru rezilierea si pierderea punctelor.

HDS isi rezerva dreptul de a sterge Panelistii inactivi din Panel. Prin aceasta se intelege revocarea calitatii de membru al Panelistului si stergerea completa a contului de puncte respectiv, in cazul in care Panelst-ul nu raspunde la niciun chestionar timp de mai mult de sase (6) luni. HDS va va informa cu privire la o astfel de revocare si veti avea la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a utiliza orice puncte ramase. Retineti ca, daca din orice motiv, nu puteti raspunde chestionarelor studiilor pentru o perioada mai lunga, ne puteti informa prin e-mail la datapanel@human-datascience.org.

Terms & conditions (Termeni si conditii)

Pentru a deveni membru al Panelului Data Paner ("Panelul") trebuie sa aveti resedinta in Romania si sa aveti cel putin 16 ani. Oferim membrilor nostri sansa de a participa astazi la testarea si evaluarea serviciilor si produselor de viitor in domeniul sanatatii si serviciilor sociale.

Human Data Science (HDS) Consulting Company, este o companie inregistrata in Romania, Ferdinand I, Nr. 70, cu numarul de companie 41031039.  Prezenta politica privitoare la protectia vietii private arata cum folosim orice informatii personale pe care le colectam despre dumneavoastra („Membru al Grupului,” „dumneavoastra” sau „al dumneavoastra”), cand va inscrieti in grupul on-line Panel („Grupul”), luati parte la chestionare sau folositi website-ul Membrilor Grupului Panel.

1. Cuprins

 1. Cuprins

 2. Reguli de Participare la Chestionare

 3. Alaturarea la Panel

 4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

 5. Politica de E-mail

 6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

 7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

 8. Cum functioneaza Panelul?

 9. Utilizare si participare acceptabile

 10. Viata privata a copiilor

 11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

 12. Utilizarea informatiilor voastre

 13. Cookies, amprenta digitala si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

 14. Instiintare de confidentialitate

 15. Proprietatea intelectuala

 16. Despagubiri si limitarea raspunderii

 17. Conditii de participare

 18. Retragerea din Panel

 19. Renuntare la calitatea de membru

 

2. Reguli de Participare la Chestionare

Chestionarele IIS utilizeaza acest Panel compus din persoane care raspund la chestionare pe Internet accesand linkurile trimise de IIS membrilor Panelulului ("Panelist" / "Dumneavoastra") prin e-mail, SMS sau alte mijloace electronice de comunicare.

 

3. Alaturarea la Panel

Cu conditia de a avea varsta minima mentionata mai sus, oricine are libertatea de a cere inscrierea ca membru al grupului, in Panel. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul exclusiv de a refuza calitatea de membru, fara a fi necesar sa ne justificam decizia.

 

4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi prelucrate cu stricta confidentialitate si in conformitate cu toate legile, reglementarile si regulile aplicabile, inclusiv cele referitoare la confidentialitate, la date cu caracter personal si la politica noastra de confidentialitate. Aceasta politica de confidentialitate face parte integranta din acesti Termeni si Conditii si poate fi gasita aici politica de confidentialitate.

In sensul acestui angajament, promitem ca:

 • Cu exceptia cazurilor legate de acest Panel, nu vom incerca sa va vindem nimic sau sa transmitem informatiile dumneavoastra personale tertelor parti in scopuri de marketing sau de vanzari.

 • Raspunsurile dumneavoastra individuale la chestionare vor ramane confidentiale si vor fi utilizate doar in asociere cu alte raspunsuri confidentiale, cu exceptia cazului in care va dati acordul, in mod explicit, ca raspunsurile dumneavoastra la un anumit chestionar sa fie transmise unui client, impreuna cu informatiile dumneavoastra personale.

 • Refuzul de a raspunde la o anumita intrebare nu va avea consecinte asupra calitatii de membru.

 • Puteti solicita excluderea din Panel in orice moment.

 • Aveti dreptul sa solicitati oricand corectarea sau stergerea informatiilor dumneavoastra personale si a informatiilor pe care le furnizati despre familia dumneavoastra.

 • Aveti dreptul sa solicitati in orice moment o copie a datelor dumneavoastra personale pe care le detinem.

 

5. Politica de E-mail

Deoarece v-ati inregistrat in mod voluntar in Panel si ati confirmat adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa postala la inregistrare, nu trebuie sa marcati e-mailurile sau alte comunicari primite de la Panel ca fiind mesaje nedorite (spam) sau o comunicare nesolicitata si ati putea fi responsabil(a) pentru orice prejudiciu cauzat companiei HDS.

Din cauza setarilor de securitate ale casutei postale, invitatiile la chestionar pe care le primiti de la noi pot fi directionate catre bulk / junk sau intr-un folder similar. Pentru a evita acest lucru, adaugati adresa datapanel@human-datascience.org in agenda dumneavoastra de contacte.

 

6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

In ceea ce priveste analizele statistice pe care HDS le furnizeaza clientilor sai, HDS are nevoie de anumite informatii demografice si personale despre dumneavoastra, incluzand informatii confidentiale, cum ar fi venitul dumneavoastra.

Transmiterea acestor informatii personale catre HDS nu este o conditie pentru participarea la Panel dar este indicata deoarece altfel nu am putea stabili daca participarea dumneavoastra la orice chestionar ar indeplini criteriile chestionarului respectiv. Putem, de asemenea, sa solicitam cateva informatii despre alti membri ai gospodariei dumneavoastra, inclusiv despre copiii al caror parinte/tutore legal sunteti. In cazul in care aceste informatii sunt Date cu Caracter Personal, persoanele responsabile cu informatiile personale ar putea cere identificarea persoanei (persoanelor) in cauza, daca se obtine consimtamantul prealabil al persoanei vizate.

Pe durata procesului de inregistrare si a participarii dumneavoastra la chestionarele noastre de cercetare, sunteti de acord sa furnizati numai informatii adevarate, exacte si complete si sunteti de acord sa actualizati informatiile legate de contul Panelului pentru a va asigura ca aceste informatii sunt actualizate si exacte.

 

7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

De asemenea, puteti deveni membru al Panelului intr-un mod simplu si modern, prin conectarea la contul dumneavoastra de Facebook folosind aplicatia Facebook de pe pagina de inregistrare pe site-ul web al Paneluluilui HDS (" Aplicatia") prin intermediul butonului "Conectati-va cu Facebook"(https://www.facebook.com/terms.php). Utilizarea acestei Aplicatii va fi supusa termenilor si conditiilor Facebook.

Dupa ce selectati butonul de conectare, vi se va afisa un dialog de autorizare in browser care furnizeaza informatii despre site-ul HDS si datele de utilizator Facebook, prin care site-ul HDS solicita permisiunea de a le accesa si utiliza.

Vi se va cere permisiunea de a va inregistra in Aplicatie. Astfel, permiteti in mod explicit si consimtiti ca HDS sa poata accesa, stoca si utiliza informatiile dumneavoastra de profil disponibile in contul dumneavoastra Facebook, adica numele, adresa de e-mail, sexul, data de nastere si locatia dumneavoastra ("Informatii despre profilul dumneavoastra Facebook") , cat sunteti Panelist.

In urma consimtamantului dumneavoastra, informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi transferate si completate in formularul de inregistrare a Panelului. Periodic, HDS poate utiliza informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook pentru a actualiza informatiile inregistrate in Panel, pentru a ne asigura ca acestea raman corecte si actualizate.

Daca nu sunteti de acord ca HDS sa acceseze aceste informatii, atunci nu vor fi disponibile informatii pe site-ul HDS sau nu vor fi inregistrate in Panel. De asemenea, daca decideti sa eliminati Aplicatia din contul dumneavoastra de Facebook, HDS nu va mai avea acces la informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook. Puteti ramane membru al Panelului, chiar daca eliminati Aplicatia din contul de Facebook.

Cele mai recente informatii din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi stocate si utilizate de HDS, atata timp cat sunteti membru.

Puteti revizui informatiile pre-completate in formularul de inregistrare in Panel, prin intermediul Aplicatiei, apoi continuati procesul de inregistrare in Panel, completand restul informatiilor in formular.

Pentru informatii suplimentare despre modul in care utilizam informatiile dumneavoastra personale, consultati politica noastra de confidentialitate, disponibila aici: politica de confidentialitate.

 

8. Cum functioneaza Panelul?

Toti Panelistii vor primi prin e-mail, SMS sau prin alte mijloace de comunicare electronice, invitatii de participare la studii din partea HDS. Panelistii nu au obligatia sa raspunda la acestea. Fiecare instrument de studiu (ex. chestionar) trebuie completat sa rezolvat o singura data. Daca decideti ca nu sunteti interesat de participarea la un anumit chestionar, puteti face click pe link-ul “no reminders” corespunzator chestionarului, din partea de jos a e-mailului de invitatie. Astfel, nu veti mai primi mesaje de notificare rapel pentru chestionarul respectiv, dar veti primi in continuare invitatii la chestionare. Va rugam sa nu marcati e-mailurile din partea Data Panel ca spam, cum a fost explicat in sectiunea anterioara. HDS nu este obligat sa trimita chestionare tuturor Panelistilor pentru fiecare chestionar nou; nici nu poate garanta un numar minim sau maxim de chestionare anuale.

HDS a luat masuri importante de securitate a datelor. Cu toate acestea, in cazul in care detectati virusi in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra, HDS nu este raspunzator pentru consecintele asociate unor astfel de situatii si, prin urmare, nu pot fi solicitate despagubiri din partea HDS.

Atunci cand numarul necesar de Panelisti a raspuns la un chestionar, sau nu corespundeti profilului, HDS sau clientii sai au dreptul de a incheia chestionarul in orice moment si de a nu mai colecta raspunsuri.

 

9. Utilizare si participare acceptabile

HDS este dedicat crearii unui mediu in care membrii sa poata participa in conditii de siguranta si respect, avand in vedere viziunile si opiniile celorlalti Panelisti. Pe durata participarii la Panel, intelegeti ca mesajele, opiniile, informatiile, pozele sau alte materiale trimise sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei care a trimis materialul. Sunteti de acord ca nu veti trimite sau incarca orice material care:

 • este ilegal. Aici sunt incluse continuturi sau mesaje care promoveaza sau aduc in discutie activitati ilegale sau incurajeaza alte persoane sa le comita.

 • Este abuziv, obscen sau plin de ura. Sunt incluse limbajul, informatiile sau imaginile. Injuriile mascate (de ex. "f__k") se considera echivalentul cuvantului injurios propriu-zis.

 • Este amenintator, hartuitor, calomniator sau defaimator fie intre Membri sau adresat unui moderator HDS sau altui angajat HDS.

 • Incita la ura sau violenta.

 • Este intolerant si ofensator din punct de vedere al rasei, etniei, genului sau in orice alt mod.

 • Reprezinta un mesaj neadecvat din punct de vedere politic sau religios.

 • Urmareste promovarea sau comercializarea unor bunuri sau servicii.

 • Contine virusi, fisiere corupte "Cal troian" sau alte coduri ostile.

 • Contine informatiile dumneavoastra personale sau detaliile personale ale altor persoane.

 • Este detinut de sau este dreptul de autor al altcuiva.

Este important de retinut ca HDS nu realizeaza o verificare preliminara a informatiilor postate de catre Membri. Totusi, HDS isi rezerva dreptul de a elimina orice continut postat fie prin intermediul instrumentului de chestionare, fie prin intermediul altor caracteristici interactive pe care le punem la dispozitia Membrilor in orice moment.

 

10. Viata privata a copiilor

In cazul in care ati furnizat informatii referitoare la copiii din familia dumneavoastra si ati confirmat ca sunteti parintele sau tutorele legal, va putem contacta cu privire la chestionarele pe care dorim sa le completeze. Va vom cere mereu acordul prealabil si nu vom contacta direct copilul, cu exceptia cazului in care acesta este deja membru al Grupului.

 

11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

Participarea la chestionare este remunerata pentru studiile cu durata de completare mai mare de 15 minute. In schimb pentru studiile sub 15 minute de fiecare data cand completati un chestionar inainte de termenul-limita, veti primi puncte sau o alta recompensa la finalul chestionarului sau veti participa la o extragere de premii. Tipul si valoarea recompensei sau a extragerii de premii poate varia in functie de gradul de dificultate, durata sau alte elemente similare ale chestionarelor.

In cazul in care depuneti o cerere de dezabonare de la Grup, aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice sa va schimbati punctele bonus in tichete valorice sau cadouri. La finalul acestei perioade, contul cu puncte va fi sters in mod automat.

Pot exista cazuri in care punctele pentru chestionarele recent completate sa nu apara imediat in contul dumneavoastra (din cauza problemelor de coliziune specifice proiectului). In aceste cazuri, punctele vor fi adaugate ulterior in contul dumneavoastra.

 

12. Utilizarea informatiilor voastre

Am explicat modalitatea in care vor fi utilizate informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera mai detaliata in politica de confidentialitate, in special in paragraful 3: „Cum vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra?”

 

13. Cookies si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

Dorim sa:

 • Ne asiguram ca chestionarul este livrat intr-o forma compatibila cu dispozitivul dumneavoastra.

 • Oferim asistenta daca intampinati dificultati la accesarea sau completarea unui chestionar.

 • Si Informatiile anonime sunt utilizate in scopuri de cercetare. De exemplu, pentru a determina procentul Membrilor care utilizeaza un anumit tip de browser intr-o anumita tara.

Din aceste motive, folosim masurile de mai jos, fiecare fiind, de asemenea, descrisa detaliat in politica de confidentialitate.

a. Cookies

Dupa cum este descris in detaliu in politica de confidentialitate, folosim cookies, tipuri diferite de cookies si este posibil, sa citim cookies stabilite de terti. Doar cu acordul dumneavoastra prealabil, cookies sunt folosite in scopuri statistice, de control al calitatii, validare si, mai important, pentru a ne impiedica sa va trimitem atentionari pentru chestionarele online pe care le-ati completat deja.

b. Alte informatii din calculatorul dumneavoastra.

De asemenea, adunam informatii in mod automat despre adresa dumneavoastra IP, sistemul de operare, setarile de afisare a ecranului, tipul de browser, utilizarea Flash si Java si pentru a detecta sa detectam daca o camera web se afla in dotarea calculatorului.

 

14. Instiintare de confidentialitate

In calitate de participant la cercetare, puteti fi rugat sa revizuiti concepte noi, produse si ambalaje care se afla in primele etape de dezvoltare. Puteti intra in contact cu, vi se permite sa vizualizati sau sa aveti acces la anumite informatii sau materiale private, confidentiale, pentru care exista drept de proprietate, sau secrete comerciale care reprezinta proprietatea unica si exclusiva ale unui anumit client, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii despre produsele clientului (denumite in mod colectiv, "Informatii confidentiale"). Sunt interzise copierea, imprimarea, stocarea, transmiterea sau divulgarea Informatiilor confidentiale oricui, prin orice mijloace, la care veti avea acces si este interzisa utilizarea Informatiilor confidentiale in alte scopuri decat cel mentionat.

 

15. Proprietatea intelectuala

HDS detine si pastreaza dreptul de proprietate exclusiva asupra marcilor, logourilor, drepturilor de autor, orice continut al site-ului sau si alte drepturi de proprietate intelectuala ("HDS IP"). Este interzisa utilizarea sau reproducerea oricaror HDS IP fara acordul scris in prealabil al HDS. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu va fi interpretat drept conferirea unei licente, a unui drept, titlu sau interes asupra oricaror HDS IP, sau orice brevet, marca, drept de autor, know-how, sau alt drept asemanator detinut sau controlat in acest moment sau in continuare de catre HDS.

 

16. Despagubiri si limitarea raspunderii

Conveniti sa despagubiti si sa exonerati HDS si pe fiecare dintre ofiterii, partenerii, clientii, directorii, angajatii, agentii si avocatii sai, de orice raspundere, cerere, actiune, proces, procedura, judecata, amenda, dauna, cost, pierdere si cheltuiala (inclusiv taxe legale, cheltuieli de judecata si/sau cheltuieli solutionare rezonabile) care provin, decurg din sau au legatura cu: (i) calitatea de membru al Grupului, (ii) participarea din cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, (iii) orice cerere din partea tertilor, sau (iv) orice incalcare de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

Orice actiune ilegala sau defaimatoare pe care o cauzati in timpul apartenentei ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, care poate fi considerata o incalcare a legii penale si/sau civile, va indreptati HDS sa ia toate masurile in aceasta privinta in masura permisa de lege si in echitate. HDS nu va invoca nicio garantie, expresa si implicita, in legatura cu apartenenta ca membru in cadrul Grupului si cu participarea in cadrul chestionarelor de cercetare conduse de HDS, iar HDS nu este responsabila sub nicio forma (inclusiv, dar fara a se limita la raspunderea pentru orice daune indirecte, speciale, accidentale sau subsecvente), fata de dumneavoastra sau de terti, pentru apartenenta ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS.

Veti elibera si veti despagubi HDS, pe clientul HDS, pe fiecare dintre companiile sale afiliate si pe fiecare dintre ofiterii, directorii, actionarii, angajatii si agentii sai de si impotriva oricaror cereri, procese, temei de actiune, cereri, pierderi, raspunderi, obligatii, judecati, daune, costuri si cheltuieli de orice natura (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor) (“Pierderi”) care decurg direct sau indirect din orice vatamare, deces, daune ale proprietatii sau alte daune sustinute sau pretinse de catre dumneavoastra si care rezulta din distribuirea, vanzarea, consumul sau utilizarea a sau a contactului cu un produs legat de orice produs de testare si de cercetarea a evaluarii. Aceasta nu se aplica Pierderilor cauzate de neglijenta clientului HDS sau a HDS sau orice raspundere a acestora conform legislatiei aplicabile pentru prejudicii cauzate de produse sau a protectiei consumatorului.

 

17. Conditii de participare

HDS isi rezerva dreptul sa modifice in orice moment prezentul "Termeni si Conditii". Va vom informa asupra noutatilor prin intermediul sectiunii de noutati de pe site-ul nostru, site-ul membrilor panelului sau prin email.

Ocazional, va putem contacta prin e-mail sau telefonic in scopuri de administrare a contului, precum si buletine informative pe e-mail sau anunturi speciale care contin informatii-cheie referitoare la activitatea dumneavoastra ca membru al Grupului si actualizari-cheie ale Grupului (“Noutati pentru membri”).

De asemenea, va putem trimite informatii prin email despre(i) activitatile Grupului, premii pentru care sunteti eligibil datorita participarii la chestionare, (ii) noi campanii de angajament ale Grupului referitoare la (noile) premii ale Grupului si/sau rascumpararei (denumite in mod colectiv “ Actualizari privind angajamentul”). Primirea acestor Actualizari de angajament este optionala si aveti posibilitatea sa refuzati aceste Actualizari de angajament in orice moment utilizand linkul de dezabonare furnizat in aceste emailuri.

 

18. Retragerea din Panel

Acesti Termeni si conditii sunt valabili in prezent, cu o perioada de notificare de zece (10) zile lucratoare aplicabila ambelor parti. In orice moment, puteti solicita sa nu mai faceti parte din Panel si sa nu mai primiti mail-uri sau mesaje pe telefon de la HDS, iar notificarea pentru a nu mai face parte din Panel va fi trimisa prin mail la adresa datapanel@human-datascience.org. Contul dvs. va deveni inactiv in baza de date a Panelului.

 

19. Renuntare la calitatea de membru

HDS isi rezerva, de asemenea, dreptul de a revoca calitatea de membru in Grup pentru orice comportament care nu se incadreaza in parametrii de calitate sau obiectivele noastre de afacere sau orice alta incalcare sau nerespectarea a acestor termeni si conditii, a politicii de confidentialitate sau regulilor chestionarului. In caz de reziliere, Panelistul va avea 30 de zile calendaristice pentru a rascumpara toate punctele premiu acumulate. Orice utilizare a contului de panelist de catre o persoana, alta decat Panelistul, este considerata o utilizare neautorizata si poate constitui temei pentru rezilierea si pierderea punctelor.

HDS isi rezerva dreptul de a sterge Panelistii inactivi din Panel. Prin aceasta se intelege revocarea calitatii de membru al Panelistului si stergerea completa a contului de puncte respectiv, in cazul in care Panelst-ul nu raspunde la niciun chestionar timp de mai mult de sase (6) luni. HDS va va informa cu privire la o astfel de revocare si veti avea la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a utiliza orice puncte ramase. Retineti ca, daca din orice motiv, nu puteti raspunde chestionarelor studiilor pentru o perioada mai lunga, ne puteti informa prin e-mail la datapanel@human-datascience.org.

Terms & conditions (Termeni si conditii)

Pentru a deveni membru al Panelului Data Paner ("Panelul") trebuie sa aveti resedinta in Romania si sa aveti cel putin 16 ani. Oferim membrilor nostri sansa de a participa astazi la testarea si evaluarea serviciilor si produselor de viitor in domeniul sanatatii si serviciilor sociale.

Human Data Science (HDS) Consulting Company, este o companie inregistrata in Romania, Ferdinand I, Nr. 70, cu numarul de companie 41031039.  Prezenta politica privitoare la protectia vietii private arata cum folosim orice informatii personale pe care le colectam despre dumneavoastra („Membru al Grupului,” „dumneavoastra” sau „al dumneavoastra”), cand va inscrieti in grupul on-line Panel („Grupul”), luati parte la chestionare sau folositi website-ul Membrilor Grupului Panel.

1. Cuprins

 1. Cuprins

 2. Reguli de Participare la Chestionare

 3. Alaturarea la Panel

 4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

 5. Politica de E-mail

 6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

 7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

 8. Cum functioneaza Panelul?

 9. Utilizare si participare acceptabile

 10. Viata privata a copiilor

 11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

 12. Utilizarea informatiilor voastre

 13. Cookies, amprenta digitala si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

 14. Instiintare de confidentialitate

 15. Proprietatea intelectuala

 16. Despagubiri si limitarea raspunderii

 17. Conditii de participare

 18. Retragerea din Panel

 19. Renuntare la calitatea de membru

 

2. Reguli de Participare la Chestionare

Chestionarele IIS utilizeaza acest Panel compus din persoane care raspund la chestionare pe Internet accesand linkurile trimise de IIS membrilor Panelulului ("Panelist" / "Dumneavoastra") prin e-mail, SMS sau alte mijloace electronice de comunicare.

 

3. Alaturarea la Panel

Cu conditia de a avea varsta minima mentionata mai sus, oricine are libertatea de a cere inscrierea ca membru al grupului, in Panel. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul exclusiv de a refuza calitatea de membru, fara a fi necesar sa ne justificam decizia.

 

4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi prelucrate cu stricta confidentialitate si in conformitate cu toate legile, reglementarile si regulile aplicabile, inclusiv cele referitoare la confidentialitate, la date cu caracter personal si la politica noastra de confidentialitate. Aceasta politica de confidentialitate face parte integranta din acesti Termeni si Conditii si poate fi gasita aici politica de confidentialitate.

In sensul acestui angajament, promitem ca:

 • Cu exceptia cazurilor legate de acest Panel, nu vom incerca sa va vindem nimic sau sa transmitem informatiile dumneavoastra personale tertelor parti in scopuri de marketing sau de vanzari.

 • Raspunsurile dumneavoastra individuale la chestionare vor ramane confidentiale si vor fi utilizate doar in asociere cu alte raspunsuri confidentiale, cu exceptia cazului in care va dati acordul, in mod explicit, ca raspunsurile dumneavoastra la un anumit chestionar sa fie transmise unui client, impreuna cu informatiile dumneavoastra personale.

 • Refuzul de a raspunde la o anumita intrebare nu va avea consecinte asupra calitatii de membru.

 • Puteti solicita excluderea din Panel in orice moment.

 • Aveti dreptul sa solicitati oricand corectarea sau stergerea informatiilor dumneavoastra personale si a informatiilor pe care le furnizati despre familia dumneavoastra.

 • Aveti dreptul sa solicitati in orice moment o copie a datelor dumneavoastra personale pe care le detinem.

 

5. Politica de E-mail

Deoarece v-ati inregistrat in mod voluntar in Panel si ati confirmat adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa postala la inregistrare, nu trebuie sa marcati e-mailurile sau alte comunicari primite de la Panel ca fiind mesaje nedorite (spam) sau o comunicare nesolicitata si ati putea fi responsabil(a) pentru orice prejudiciu cauzat companiei HDS.

Din cauza setarilor de securitate ale casutei postale, invitatiile la chestionar pe care le primiti de la noi pot fi directionate catre bulk / junk sau intr-un folder similar. Pentru a evita acest lucru, adaugati adresa datapanel@human-datascience.org in agenda dumneavoastra de contacte.

 

6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

In ceea ce priveste analizele statistice pe care HDS le furnizeaza clientilor sai, HDS are nevoie de anumite informatii demografice si personale despre dumneavoastra, incluzand informatii confidentiale, cum ar fi venitul dumneavoastra.

Transmiterea acestor informatii personale catre HDS nu este o conditie pentru participarea la Panel dar este indicata deoarece altfel nu am putea stabili daca participarea dumneavoastra la orice chestionar ar indeplini criteriile chestionarului respectiv. Putem, de asemenea, sa solicitam cateva informatii despre alti membri ai gospodariei dumneavoastra, inclusiv despre copiii al caror parinte/tutore legal sunteti. In cazul in care aceste informatii sunt Date cu Caracter Personal, persoanele responsabile cu informatiile personale ar putea cere identificarea persoanei (persoanelor) in cauza, daca se obtine consimtamantul prealabil al persoanei vizate.

Pe durata procesului de inregistrare si a participarii dumneavoastra la chestionarele noastre de cercetare, sunteti de acord sa furnizati numai informatii adevarate, exacte si complete si sunteti de acord sa actualizati informatiile legate de contul Panelului pentru a va asigura ca aceste informatii sunt actualizate si exacte.

 

7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

De asemenea, puteti deveni membru al Panelului intr-un mod simplu si modern, prin conectarea la contul dumneavoastra de Facebook folosind aplicatia Facebook de pe pagina de inregistrare pe site-ul web al Paneluluilui HDS (" Aplicatia") prin intermediul butonului "Conectati-va cu Facebook"(https://www.facebook.com/terms.php). Utilizarea acestei Aplicatii va fi supusa termenilor si conditiilor Facebook.

Dupa ce selectati butonul de conectare, vi se va afisa un dialog de autorizare in browser care furnizeaza informatii despre site-ul HDS si datele de utilizator Facebook, prin care site-ul HDS solicita permisiunea de a le accesa si utiliza.

Vi se va cere permisiunea de a va inregistra in Aplicatie. Astfel, permiteti in mod explicit si consimtiti ca HDS sa poata accesa, stoca si utiliza informatiile dumneavoastra de profil disponibile in contul dumneavoastra Facebook, adica numele, adresa de e-mail, sexul, data de nastere si locatia dumneavoastra ("Informatii despre profilul dumneavoastra Facebook") , cat sunteti Panelist.

In urma consimtamantului dumneavoastra, informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi transferate si completate in formularul de inregistrare a Panelului. Periodic, HDS poate utiliza informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook pentru a actualiza informatiile inregistrate in Panel, pentru a ne asigura ca acestea raman corecte si actualizate.

Daca nu sunteti de acord ca HDS sa acceseze aceste informatii, atunci nu vor fi disponibile informatii pe site-ul HDS sau nu vor fi inregistrate in Panel. De asemenea, daca decideti sa eliminati Aplicatia din contul dumneavoastra de Facebook, HDS nu va mai avea acces la informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook. Puteti ramane membru al Panelului, chiar daca eliminati Aplicatia din contul de Facebook.

Cele mai recente informatii din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi stocate si utilizate de HDS, atata timp cat sunteti membru.

Puteti revizui informatiile pre-completate in formularul de inregistrare in Panel, prin intermediul Aplicatiei, apoi continuati procesul de inregistrare in Panel, completand restul informatiilor in formular.

Pentru informatii suplimentare despre modul in care utilizam informatiile dumneavoastra personale, consultati politica noastra de confidentialitate, disponibila aici: politica de confidentialitate.

 

8. Cum functioneaza Panelul?

Toti Panelistii vor primi prin e-mail, SMS sau prin alte mijloace de comunicare electronice, invitatii de participare la studii din partea HDS. Panelistii nu au obligatia sa raspunda la acestea. Fiecare instrument de studiu (ex. chestionar) trebuie completat sa rezolvat o singura data. Daca decideti ca nu sunteti interesat de participarea la un anumit chestionar, puteti face click pe link-ul “no reminders” corespunzator chestionarului, din partea de jos a e-mailului de invitatie. Astfel, nu veti mai primi mesaje de notificare rapel pentru chestionarul respectiv, dar veti primi in continuare invitatii la chestionare. Va rugam sa nu marcati e-mailurile din partea Data Panel ca spam, cum a fost explicat in sectiunea anterioara. HDS nu este obligat sa trimita chestionare tuturor Panelistilor pentru fiecare chestionar nou; nici nu poate garanta un numar minim sau maxim de chestionare anuale.

HDS a luat masuri importante de securitate a datelor. Cu toate acestea, in cazul in care detectati virusi in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra, HDS nu este raspunzator pentru consecintele asociate unor astfel de situatii si, prin urmare, nu pot fi solicitate despagubiri din partea HDS.

Atunci cand numarul necesar de Panelisti a raspuns la un chestionar, sau nu corespundeti profilului, HDS sau clientii sai au dreptul de a incheia chestionarul in orice moment si de a nu mai colecta raspunsuri.

 

9. Utilizare si participare acceptabile

HDS este dedicat crearii unui mediu in care membrii sa poata participa in conditii de siguranta si respect, avand in vedere viziunile si opiniile celorlalti Panelisti. Pe durata participarii la Panel, intelegeti ca mesajele, opiniile, informatiile, pozele sau alte materiale trimise sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei care a trimis materialul. Sunteti de acord ca nu veti trimite sau incarca orice material care:

 • este ilegal. Aici sunt incluse continuturi sau mesaje care promoveaza sau aduc in discutie activitati ilegale sau incurajeaza alte persoane sa le comita.

 • Este abuziv, obscen sau plin de ura. Sunt incluse limbajul, informatiile sau imaginile. Injuriile mascate (de ex. "f__k") se considera echivalentul cuvantului injurios propriu-zis.

 • Este amenintator, hartuitor, calomniator sau defaimator fie intre Membri sau adresat unui moderator HDS sau altui angajat HDS.

 • Incita la ura sau violenta.

 • Este intolerant si ofensator din punct de vedere al rasei, etniei, genului sau in orice alt mod.

 • Reprezinta un mesaj neadecvat din punct de vedere politic sau religios.

 • Urmareste promovarea sau comercializarea unor bunuri sau servicii.

 • Contine virusi, fisiere corupte "Cal troian" sau alte coduri ostile.

 • Contine informatiile dumneavoastra personale sau detaliile personale ale altor persoane.

 • Este detinut de sau este dreptul de autor al altcuiva.

Este important de retinut ca HDS nu realizeaza o verificare preliminara a informatiilor postate de catre Membri. Totusi, HDS isi rezerva dreptul de a elimina orice continut postat fie prin intermediul instrumentului de chestionare, fie prin intermediul altor caracteristici interactive pe care le punem la dispozitia Membrilor in orice moment.

 

10. Viata privata a copiilor

In cazul in care ati furnizat informatii referitoare la copiii din familia dumneavoastra si ati confirmat ca sunteti parintele sau tutorele legal, va putem contacta cu privire la chestionarele pe care dorim sa le completeze. Va vom cere mereu acordul prealabil si nu vom contacta direct copilul, cu exceptia cazului in care acesta este deja membru al Grupului.

 

11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

Participarea la chestionare este remunerata pentru studiile cu durata de completare mai mare de 15 minute. In schimb pentru studiile sub 15 minute de fiecare data cand completati un chestionar inainte de termenul-limita, veti primi puncte sau o alta recompensa la finalul chestionarului sau veti participa la o extragere de premii. Tipul si valoarea recompensei sau a extragerii de premii poate varia in functie de gradul de dificultate, durata sau alte elemente similare ale chestionarelor.

In cazul in care depuneti o cerere de dezabonare de la Grup, aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice sa va schimbati punctele bonus in tichete valorice sau cadouri. La finalul acestei perioade, contul cu puncte va fi sters in mod automat.

Pot exista cazuri in care punctele pentru chestionarele recent completate sa nu apara imediat in contul dumneavoastra (din cauza problemelor de coliziune specifice proiectului). In aceste cazuri, punctele vor fi adaugate ulterior in contul dumneavoastra.

 

12. Utilizarea informatiilor voastre

Am explicat modalitatea in care vor fi utilizate informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera mai detaliata in politica de confidentialitate, in special in paragraful 3: „Cum vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra?”

 

13. Cookies si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

Dorim sa:

 • Ne asiguram ca chestionarul este livrat intr-o forma compatibila cu dispozitivul dumneavoastra.

 • Oferim asistenta daca intampinati dificultati la accesarea sau completarea unui chestionar.

 • Si Informatiile anonime sunt utilizate in scopuri de cercetare. De exemplu, pentru a determina procentul Membrilor care utilizeaza un anumit tip de browser intr-o anumita tara.

Din aceste motive, folosim masurile de mai jos, fiecare fiind, de asemenea, descrisa detaliat in politica de confidentialitate.

a. Cookies

Dupa cum este descris in detaliu in politica de confidentialitate, folosim cookies, tipuri diferite de cookies si este posibil, sa citim cookies stabilite de terti. Doar cu acordul dumneavoastra prealabil, cookies sunt folosite in scopuri statistice, de control al calitatii, validare si, mai important, pentru a ne impiedica sa va trimitem atentionari pentru chestionarele online pe care le-ati completat deja.

b. Alte informatii din calculatorul dumneavoastra.

De asemenea, adunam informatii in mod automat despre adresa dumneavoastra IP, sistemul de operare, setarile de afisare a ecranului, tipul de browser, utilizarea Flash si Java si pentru a detecta sa detectam daca o camera web se afla in dotarea calculatorului.

 

14. Instiintare de confidentialitate

In calitate de participant la cercetare, puteti fi rugat sa revizuiti concepte noi, produse si ambalaje care se afla in primele etape de dezvoltare. Puteti intra in contact cu, vi se permite sa vizualizati sau sa aveti acces la anumite informatii sau materiale private, confidentiale, pentru care exista drept de proprietate, sau secrete comerciale care reprezinta proprietatea unica si exclusiva ale unui anumit client, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii despre produsele clientului (denumite in mod colectiv, "Informatii confidentiale"). Sunt interzise copierea, imprimarea, stocarea, transmiterea sau divulgarea Informatiilor confidentiale oricui, prin orice mijloace, la care veti avea acces si este interzisa utilizarea Informatiilor confidentiale in alte scopuri decat cel mentionat.

 

15. Proprietatea intelectuala

HDS detine si pastreaza dreptul de proprietate exclusiva asupra marcilor, logourilor, drepturilor de autor, orice continut al site-ului sau si alte drepturi de proprietate intelectuala ("HDS IP"). Este interzisa utilizarea sau reproducerea oricaror HDS IP fara acordul scris in prealabil al HDS. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu va fi interpretat drept conferirea unei licente, a unui drept, titlu sau interes asupra oricaror HDS IP, sau orice brevet, marca, drept de autor, know-how, sau alt drept asemanator detinut sau controlat in acest moment sau in continuare de catre HDS.

 

16. Despagubiri si limitarea raspunderii

Conveniti sa despagubiti si sa exonerati HDS si pe fiecare dintre ofiterii, partenerii, clientii, directorii, angajatii, agentii si avocatii sai, de orice raspundere, cerere, actiune, proces, procedura, judecata, amenda, dauna, cost, pierdere si cheltuiala (inclusiv taxe legale, cheltuieli de judecata si/sau cheltuieli solutionare rezonabile) care provin, decurg din sau au legatura cu: (i) calitatea de membru al Grupului, (ii) participarea din cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, (iii) orice cerere din partea tertilor, sau (iv) orice incalcare de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

Orice actiune ilegala sau defaimatoare pe care o cauzati in timpul apartenentei ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, care poate fi considerata o incalcare a legii penale si/sau civile, va indreptati HDS sa ia toate masurile in aceasta privinta in masura permisa de lege si in echitate. HDS nu va invoca nicio garantie, expresa si implicita, in legatura cu apartenenta ca membru in cadrul Grupului si cu participarea in cadrul chestionarelor de cercetare conduse de HDS, iar HDS nu este responsabila sub nicio forma (inclusiv, dar fara a se limita la raspunderea pentru orice daune indirecte, speciale, accidentale sau subsecvente), fata de dumneavoastra sau de terti, pentru apartenenta ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS.

Veti elibera si veti despagubi HDS, pe clientul HDS, pe fiecare dintre companiile sale afiliate si pe fiecare dintre ofiterii, directorii, actionarii, angajatii si agentii sai de si impotriva oricaror cereri, procese, temei de actiune, cereri, pierderi, raspunderi, obligatii, judecati, daune, costuri si cheltuieli de orice natura (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor) (“Pierderi”) care decurg direct sau indirect din orice vatamare, deces, daune ale proprietatii sau alte daune sustinute sau pretinse de catre dumneavoastra si care rezulta din distribuirea, vanzarea, consumul sau utilizarea a sau a contactului cu un produs legat de orice produs de testare si de cercetarea a evaluarii. Aceasta nu se aplica Pierderilor cauzate de neglijenta clientului HDS sau a HDS sau orice raspundere a acestora conform legislatiei aplicabile pentru prejudicii cauzate de produse sau a protectiei consumatorului.

 

17. Conditii de participare

HDS isi rezerva dreptul sa modifice in orice moment prezentul "Termeni si Conditii". Va vom informa asupra noutatilor prin intermediul sectiunii de noutati de pe site-ul nostru, site-ul membrilor panelului sau prin email.

Ocazional, va putem contacta prin e-mail sau telefonic in scopuri de administrare a contului, precum si buletine informative pe e-mail sau anunturi speciale care contin informatii-cheie referitoare la activitatea dumneavoastra ca membru al Grupului si actualizari-cheie ale Grupului (“Noutati pentru membri”).

De asemenea, va putem trimite informatii prin email despre(i) activitatile Grupului, premii pentru care sunteti eligibil datorita participarii la chestionare, (ii) noi campanii de angajament ale Grupului referitoare la (noile) premii ale Grupului si/sau rascumpararei (denumite in mod colectiv “ Actualizari privind angajamentul”). Primirea acestor Actualizari de angajament este optionala si aveti posibilitatea sa refuzati aceste Actualizari de angajament in orice moment utilizand linkul de dezabonare furnizat in aceste emailuri.

 

18. Retragerea din Panel

Acesti Termeni si conditii sunt valabili in prezent, cu o perioada de notificare de zece (10) zile lucratoare aplicabila ambelor parti. In orice moment, puteti solicita sa nu mai faceti parte din Panel si sa nu mai primiti mail-uri sau mesaje pe telefon de la HDS, iar notificarea pentru a nu mai face parte din Panel va fi trimisa prin mail la adresa datapanel@human-datascience.org. Contul dvs. va deveni inactiv in baza de date a Panelului.

 

19. Renuntare la calitatea de membru

HDS isi rezerva, de asemenea, dreptul de a revoca calitatea de membru in Grup pentru orice comportament care nu se incadreaza in parametrii de calitate sau obiectivele noastre de afacere sau orice alta incalcare sau nerespectarea a acestor termeni si conditii, a politicii de confidentialitate sau regulilor chestionarului. In caz de reziliere, Panelistul va avea 30 de zile calendaristice pentru a rascumpara toate punctele premiu acumulate. Orice utilizare a contului de panelist de catre o persoana, alta decat Panelistul, este considerata o utilizare neautorizata si poate constitui temei pentru rezilierea si pierderea punctelor.

HDS isi rezerva dreptul de a sterge Panelistii inactivi din Panel. Prin aceasta se intelege revocarea calitatii de membru al Panelistului si stergerea completa a contului de puncte respectiv, in cazul in care Panelst-ul nu raspunde la niciun chestionar timp de mai mult de sase (6) luni. HDS va va informa cu privire la o astfel de revocare si veti avea la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a utiliza orice puncte ramase. Retineti ca, daca din orice motiv, nu puteti raspunde chestionarelor studiilor pentru o perioada mai lunga, ne puteti informa prin e-mail la datapanel@human-datascience.org.

Terms & conditions (Termeni si conditii)

Pentru a deveni membru al Panelului Data Paner ("Panelul") trebuie sa aveti resedinta in Romania si sa aveti cel putin 16 ani. Oferim membrilor nostri sansa de a participa astazi la testarea si evaluarea serviciilor si produselor de viitor in domeniul sanatatii si serviciilor sociale.

Human Data Science (HDS) Consulting Company, este o companie inregistrata in Romania, Ferdinand I, Nr. 70, cu numarul de companie 41031039.  Prezenta politica privitoare la protectia vietii private arata cum folosim orice informatii personale pe care le colectam despre dumneavoastra („Membru al Grupului,” „dumneavoastra” sau „al dumneavoastra”), cand va inscrieti in grupul on-line Panel („Grupul”), luati parte la chestionare sau folositi website-ul Membrilor Grupului Panel.

1. Cuprins

 1. Cuprins

 2. Reguli de Participare la Chestionare

 3. Alaturarea la Panel

 4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

 5. Politica de E-mail

 6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

 7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

 8. Cum functioneaza Panelul?

 9. Utilizare si participare acceptabile

 10. Viata privata a copiilor

 11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

 12. Utilizarea informatiilor voastre

 13. Cookies

 14. Instiintare de confidentialitate

 15. Proprietatea intelectuala

 16. Despagubiri si limitarea raspunderii

 17. Conditii de participare

 18. Retragerea din Panel

 19. Renuntare la calitatea de membru

 

2. Reguli de Participare la Chestionare

Chestionarele HDS utilizeaza acest Panel compus din persoane care raspund la chestionare pe Internet accesand linkurile trimise de HDS membrilor Panelulului ("Panelist" / "Dumneavoastra") prin e-mail, SMS sau alte mijloace electronice de comunicare.

 

3. Alaturarea la Panel

Cu conditia de a avea varsta minima mentionata mai sus, oricine are libertatea de a cere inscrierea ca membru al grupului, in Panel. Cu toate acestea, ne rezervam dreptul exclusiv de a refuza calitatea de membru, fara a fi necesar sa ne justificam decizia.

 

4. Utilizarea Informatiilor Dumneavoastra Personale

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi prelucrate cu stricta confidentialitate si in conformitate cu toate legile, reglementarile si regulile aplicabile, inclusiv cele referitoare la confidentialitate, la date cu caracter personal si la politica noastra de confidentialitate. Aceasta politica de confidentialitate face parte integranta din acesti Termeni si Conditii si poate fi gasita aici politica de confidentialitate.

In sensul acestui angajament, promitem ca:

 • Cu exceptia cazurilor legate de acest Panel, nu vom incerca sa va vindem nimic sau sa transmitem informatiile dumneavoastra personale tertelor parti in scopuri de marketing sau de vanzari.

 • Raspunsurile dumneavoastra individuale la chestionare vor ramane confidentiale si vor fi utilizate doar in asociere cu alte raspunsuri confidentiale, cu exceptia cazului in care va dati acordul, in mod explicit, ca raspunsurile dumneavoastra la un anumit chestionar sa fie transmise unui client, impreuna cu informatiile dumneavoastra personale.

 • Refuzul de a raspunde la o anumita intrebare nu va avea consecinte asupra calitatii de membru.

 • Puteti solicita excluderea din Panel in orice moment.

 • Aveti dreptul sa solicitati oricand corectarea sau stergerea informatiilor dumneavoastra personale si a informatiilor pe care le furnizati despre familia dumneavoastra.

 • Aveti dreptul sa solicitati in orice moment o copie a datelor dumneavoastra personale pe care le detinem.

 

5. Politica de E-mail

Deoarece v-ati inregistrat in mod voluntar in Panel si ati confirmat adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa postala la inregistrare, nu trebuie sa marcati e-mailurile sau alte comunicari primite de la Panel ca fiind mesaje nedorite (spam) sau o comunicare nesolicitata si ati putea fi responsabil(a) pentru orice prejudiciu cauzat companiei HDS.

Din cauza setarilor de securitate ale casutei postale, invitatiile la chestionar pe care le primiti de la noi pot fi directionate catre bulk / junk sau intr-un folder similar. Pentru a evita acest lucru, adaugati adresa datapanel@human-datascience.org in agenda dumneavoastra de contacte.

 

6. Inregistrarea Informatiilor din Istoric

In ceea ce priveste analizele statistice pe care HDS le furnizeaza clientilor sai, HDS are nevoie de anumite informatii demografice si personale despre dumneavoastra, incluzand informatii confidentiale, cum ar fi venitul dumneavoastra.

Transmiterea acestor informatii personale catre HDS nu este o conditie pentru participarea la Panel dar este indicata deoarece altfel nu am putea stabili daca participarea dumneavoastra la orice chestionar ar indeplini criteriile chestionarului respectiv. Putem, de asemenea, sa solicitam cateva informatii despre alti membri ai gospodariei dumneavoastra, inclusiv despre copiii al caror parinte/tutore legal sunteti. In cazul in care aceste informatii sunt Date cu Caracter Personal, persoanele responsabile cu informatiile personale ar putea cere identificarea persoanei (persoanelor) in cauza, daca se obtine consimtamantul prealabil al persoanei vizate.

Pe durata procesului de inregistrare si a participarii dumneavoastra la chestionarele noastre de cercetare, sunteti de acord sa furnizati numai informatii adevarate, exacte si complete si sunteti de acord sa actualizati informatiile legate de contul Panelului pentru a va asigura ca aceste informatii sunt actualizate si exacte.

 

7. Inregistrarea in Panel folosind Facebook

De asemenea, puteti deveni membru al Panelului intr-un mod simplu si modern, prin conectarea la contul dumneavoastra de Facebook folosind aplicatia Facebook de pe pagina de inregistrare pe site-ul web al Paneluluilui HDS (" Aplicatia") prin intermediul butonului "Conectati-va cu Facebook"(https://www.facebook.com/terms.php). Utilizarea acestei Aplicatii va fi supusa termenilor si conditiilor Facebook.

Dupa ce selectati butonul de conectare, vi se va afisa un dialog de autorizare in browser care furnizeaza informatii despre site-ul HDS si datele de utilizator Facebook, prin care site-ul HDS solicita permisiunea de a le accesa si utiliza.

Vi se va cere permisiunea de a va inregistra in Aplicatie. Astfel, permiteti in mod explicit si consimtiti ca HDS sa poata accesa, stoca si utiliza informatiile dumneavoastra de profil disponibile in contul dumneavoastra Facebook, adica numele, adresa de e-mail, sexul, data de nastere si locatia dumneavoastra ("Informatii despre profilul dumneavoastra Facebook") , cat sunteti Panelist.

In urma consimtamantului dumneavoastra, informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi transferate si completate in formularul de inregistrare a Panelului. Periodic, HDS poate utiliza informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook pentru a actualiza informatiile inregistrate in Panel, pentru a ne asigura ca acestea raman corecte si actualizate.

Daca nu sunteti de acord ca HDS sa acceseze aceste informatii, atunci nu vor fi disponibile informatii pe site-ul HDS sau nu vor fi inregistrate in Panel. De asemenea, daca decideti sa eliminati Aplicatia din contul dumneavoastra de Facebook, HDS nu va mai avea acces la informatiile din profilul dumneavoastra de Facebook. Puteti ramane membru al Panelului, chiar daca eliminati Aplicatia din contul de Facebook.

Cele mai recente informatii din profilul dumneavoastra de Facebook vor fi stocate si utilizate de HDS, atata timp cat sunteti membru.

Puteti revizui informatiile pre-completate in formularul de inregistrare in Panel, prin intermediul Aplicatiei, apoi continuati procesul de inregistrare in Panel, completand restul informatiilor in formular.

Pentru informatii suplimentare despre modul in care utilizam informatiile dumneavoastra personale, consultati politica noastra de confidentialitate, disponibila aici: politica de confidentialitate.

 

8. Cum functioneaza Panelul?

Toti Panelistii vor primi prin e-mail, SMS sau prin alte mijloace de comunicare electronice, invitatii de participare la studii din partea HDS. Panelistii nu au obligatia sa raspunda la acestea. Fiecare instrument de studiu (ex. chestionar) trebuie completat sa rezolvat o singura data. Daca decideti ca nu sunteti interesat de participarea la un anumit chestionar, puteti face click pe link-ul “no reminders” corespunzator chestionarului, din partea de jos a e-mailului de invitatie. Astfel, nu veti mai primi mesaje de notificare rapel pentru chestionarul respectiv, dar veti primi in continuare invitatii la chestionare. Va rugam sa nu marcati e-mailurile din partea Data Panel ca spam, cum a fost explicat in sectiunea anterioara. HDS nu este obligat sa trimita chestionare tuturor Panelistilor pentru fiecare chestionar nou; nici nu poate garanta un numar minim sau maxim de chestionare anuale.

HDS a luat masuri importante de securitate a datelor. Cu toate acestea, in cazul in care detectati virusi in e-mail-urile trimise catre dumneavoastra, HDS nu este raspunzator pentru consecintele asociate unor astfel de situatii si, prin urmare, nu pot fi solicitate despagubiri din partea HDS.

Atunci cand numarul necesar de Panelisti a raspuns la un chestionar, sau nu corespundeti profilului, HDS sau clientii sai au dreptul de a incheia chestionarul in orice moment si de a nu mai colecta raspunsuri.

 

9. Utilizare si participare acceptabile

HDS este dedicat crearii unui mediu in care membrii sa poata participa in conditii de siguranta si respect, avand in vedere viziunile si opiniile celorlalti Panelisti. Pe durata participarii la Panel, intelegeti ca mesajele, opiniile, informatiile, pozele sau alte materiale trimise sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei care a trimis materialul. Sunteti de acord ca nu veti trimite sau incarca orice material care:

 • este ilegal. Aici sunt incluse continuturi sau mesaje care promoveaza sau aduc in discutie activitati ilegale sau incurajeaza alte persoane sa le comita.

 • Este abuziv, obscen sau plin de ura. Sunt incluse limbajul, informatiile sau imaginile. Injuriile mascate (de ex. "f__k") se considera echivalentul cuvantului injurios propriu-zis.

 • Este amenintator, hartuitor, calomniator sau defaimator fie intre Membri sau adresat unui moderator HDS sau altui angajat HDS.

 • Incita la ura sau violenta.

 • Este intolerant si ofensator din punct de vedere al rasei, etniei, genului sau in orice alt mod.

 • Reprezinta un mesaj neadecvat din punct de vedere politic sau religios.

 • Urmareste promovarea sau comercializarea unor bunuri sau servicii.

 • Contine virusi, fisiere corupte "Cal troian" sau alte coduri ostile.

 • Contine informatiile dumneavoastra personale sau detaliile personale ale altor persoane.

 • Este detinut de sau este dreptul de autor al altcuiva.

Este important de retinut ca HDS nu realizeaza o verificare preliminara a informatiilor postate de catre Membri. Totusi, HDS isi rezerva dreptul de a elimina orice continut postat fie prin intermediul instrumentului de chestionare, fie prin intermediul altor caracteristici interactive pe care le punem la dispozitia Membrilor in orice moment.

 

10. Viata privata a copiilor

In cazul in care ati furnizat informatii referitoare la copiii din familia dumneavoastra si ati confirmat ca sunteti parintele sau tutorele legal, va putem contacta cu privire la chestionarele pe care dorim sa le completeze. Va vom cere mereu acordul prealabil si nu vom contacta direct copilul, cu exceptia cazului in care acesta este deja membru al Grupului.

 

11. Recompensa pentru completarea chestionarelor online

Participarea la chestionare este remunerata pentru studiile cu durata de completare mai mare de 15 minute. In schimb pentru studiile sub 15 minute de fiecare data cand completati un chestionar inainte de termenul-limita, veti primi puncte sau o alta recompensa la finalul chestionarului sau veti participa la o extragere de premii. Tipul si valoarea recompensei sau a extragerii de premii poate varia in functie de gradul de dificultate, durata sau alte elemente similare ale chestionarelor.

In cazul in care depuneti o cerere de dezabonare de la Grup, aveti la dispozitie 30 de zile calendaristice sa va schimbati punctele bonus in tichete valorice sau cadouri. La finalul acestei perioade, contul cu puncte va fi sters in mod automat. Pot exista cazuri in care punctele pentru chestionarele recent completate sa nu apara imediat in contul dumneavoastra (din cauza problemelor de coliziune specifice proiectului). In aceste cazuri, punctele vor fi adaugate ulterior in contul dumneavoastra.

 

12. Utilizarea informatiilor voastre

Am explicat modalitatea in care vor fi utilizate informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera mai detaliata in politica de confidentialitate, in special in paragraful 3: „Cum vom folosi informatiile furnizate de dumneavoastra?”

 

13. Cookies si alte informatii din calculatorul dumneavoastra

Dorim sa:

 • Ne asiguram ca chestionarul este livrat intr-o forma compatibila cu dispozitivul dumneavoastra.

 • Oferim asistenta daca intampinati dificultati la accesarea sau completarea unui chestionar.

 • Si Informatiile anonime sunt utilizate in scopuri de cercetare. De exemplu, pentru a determina procentul Membrilor care utilizeaza un anumit tip de browser intr-o anumita tara.

Din aceste motive, folosim masurile de mai jos, fiecare fiind, de asemenea, descrisa detaliat in politica de confidentialitate.

 Cookies

Dupa cum este descris in detaliu in politica de confidentialitate, folosim cookies, tipuri diferite de cookies si este posibil, sa citim cookies stabilite de terti. Doar cu acordul dumneavoastra prealabil, cookies sunt folosite in scopuri statistice, de control al calitatii, validare si, mai important, pentru a ne impiedica sa va trimitem atentionari pentru chestionarele online pe care le-ati completat deja. Detalii despre cookies gasiti aici.

 

14. Instiintare de confidentialitate

In calitate de participant la cercetare, puteti fi rugat sa revizuiti concepte noi, produse si ambalaje care se afla in primele etape de dezvoltare. Puteti intra in contact cu, vi se permite sa vizualizati sau sa aveti acces la anumite informatii sau materiale private, confidentiale, pentru care exista drept de proprietate, sau secrete comerciale care reprezinta proprietatea unica si exclusiva ale unui anumit client, inclusiv, dar fara a se limita la, informatii despre produsele clientului (denumite in mod colectiv, "Informatii confidentiale"). Sunt interzise copierea, imprimarea, stocarea, transmiterea sau divulgarea Informatiilor confidentiale oricui, prin orice mijloace, la care veti avea acces si este interzisa utilizarea Informatiilor confidentiale in alte scopuri decat cel mentionat.

 

15. Proprietatea intelectuala

HDS detine si pastreaza dreptul de proprietate exclusiva asupra marcilor, logourilor, drepturilor de autor, orice continut al site-ului sau si alte drepturi de proprietate intelectuala ("HDS IP"). Este interzisa utilizarea sau reproducerea oricaror HDS IP fara acordul scris in prealabil al HDS. Nimic din acesti Termeni si Conditii nu va fi interpretat drept conferirea unei licente, a unui drept, titlu sau interes asupra oricaror HDS IP, sau orice brevet, marca, drept de autor, know-how, sau alt drept asemanator detinut sau controlat in acest moment sau in continuare de catre HDS.

 

16. Despagubiri si limitarea raspunderii

Conveniti sa despagubiti si sa exonerati HDS si pe fiecare dintre ofiterii, partenerii, clientii, directorii, angajatii, agentii si avocatii sai, de orice raspundere, cerere, actiune, proces, procedura, judecata, amenda, dauna, cost, pierdere si cheltuiala (inclusiv taxe legale, cheltuieli de judecata si/sau cheltuieli solutionare rezonabile) care provin, decurg din sau au legatura cu: (i) calitatea de membru al Grupului, (ii) participarea din cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, (iii) orice cerere din partea tertilor, sau (iv) orice incalcare de catre dumneavoastra a acestor Termeni si Conditii.

Orice actiune ilegala sau defaimatoare pe care o cauzati in timpul apartenentei ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS, care poate fi considerata o incalcare a legii penale si/sau civile, va indreptati HDS sa ia toate masurile in aceasta privinta in masura permisa de lege si in echitate. HDS nu va invoca nicio garantie, expresa si implicita, in legatura cu apartenenta ca membru in cadrul Grupului si cu participarea in cadrul chestionarelor de cercetare conduse de HDS, iar HDS nu este responsabila sub nicio forma (inclusiv, dar fara a se limita la raspunderea pentru orice daune indirecte, speciale, accidentale sau subsecvente), fata de dumneavoastra sau de terti, pentru apartenenta ca membru in cadrul Grupului si a participarii in cadrul chestionarelor de cercetare efectuate de HDS.

Veti elibera si veti despagubi HDS, pe clientul HDS, pe fiecare dintre companiile sale afiliate si pe fiecare dintre ofiterii, directorii, actionarii, angajatii si agentii sai de si impotriva oricaror cereri, procese, temei de actiune, cereri, pierderi, raspunderi, obligatii, judecati, daune, costuri si cheltuieli de orice natura (inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor) (“Pierderi”) care decurg direct sau indirect din orice vatamare, deces, daune ale proprietatii sau alte daune sustinute sau pretinse de catre dumneavoastra si care rezulta din distribuirea, vanzarea, consumul sau utilizarea a sau a contactului cu un produs legat de orice produs de testare si de cercetarea a evaluarii. Aceasta nu se aplica Pierderilor cauzate de neglijenta clientului HDS sau a HDS sau orice raspundere a acestora conform legislatiei aplicabile pentru prejudicii cauzate de produse sau a protectiei consumatorului.

 

17. Conditii de participare

HDS isi rezerva dreptul sa modifice in orice moment prezentul "Termeni si Conditii". Va vom informa asupra noutatilor prin intermediul sectiunii de noutati de pe site-ul nostru, site-ul membrilor panelului sau prin email.

Ocazional, va putem contacta prin e-mail sau telefonic in scopuri de administrare a contului, precum si buletine informative pe e-mail sau anunturi speciale care contin informatii-cheie referitoare la activitatea dumneavoastra ca membru al Grupului si actualizari-cheie ale Grupului (“Noutati pentru membri”).

De asemenea, va putem trimite informatii prin email despre(i) activitatile Grupului, premii pentru care sunteti eligibil datorita participarii la chestionare, (ii) noi campanii de angajament ale Grupului referitoare la (noile) premii ale Grupului si/sau rascumpararei (denumite in mod colectiv “ Actualizari privind angajamentul”). Primirea acestor Actualizari de angajament este optionala si aveti posibilitatea sa refuzati aceste Actualizari de angajament in orice moment utilizand linkul de dezabonare furnizat in aceste emailuri.

 

18. Retragerea din Panel

Acesti Termeni si conditii sunt valabili in prezent, cu o perioada de notificare de zece (10) zile lucratoare aplicabila ambelor parti. In orice moment, puteti solicita sa nu mai faceti parte din Panel si sa nu mai primiti mail-uri sau mesaje pe telefon de la HDS, iar notificarea pentru a nu mai face parte din Panel va fi trimisa prin mail la adresa datapanel@human-datascience.org. Contul dvs. va deveni inactiv in baza de date a Panelului.

 

19. Renuntare la calitatea de membru

HDS isi rezerva, de asemenea, dreptul de a revoca calitatea de membru in Grup pentru orice comportament care nu se incadreaza in parametrii de calitate sau obiectivele noastre de afacere sau orice alta incalcare sau nerespectarea a acestor termeni si conditii, a politicii de confidentialitate sau regulilor chestionarului. In caz de reziliere, Panelistul va avea 30 de zile calendaristice pentru a rascumpara toate punctele premiu acumulate. Orice utilizare a contului de panelist de catre o persoana, alta decat Panelistul, este considerata o utilizare neautorizata si poate constitui temei pentru rezilierea si pierderea punctelor.

HDS isi rezerva dreptul de a sterge Panelistii inactivi din Panel. Prin aceasta se intelege revocarea calitatii de membru al Panelistului si stergerea completa a contului de puncte respectiv, in cazul in care Panelst-ul nu raspunde la niciun chestionar timp de mai mult de sase (6) luni. HDS va va informa cu privire la o astfel de revocare si veti avea la dispozitie 30 de zile calendaristice pentru a utiliza orice puncte ramase. Retineti ca, daca din orice motiv, nu puteti raspunde chestionarelor studiilor pentru o perioada mai lunga, ne puteti informa prin e-mail la datapanel@human-datascience.org.

Contact

Connect

Human-DataScience Consulting 

office@human-datascience.org

Tel: +40 770 278 874

 • Grey LinkedIn Icon
 • Facebook
 • Grey Twitter Icon

Address

Human-DataScience Consulting

030167, Bucharest

Street Ferdinand I, number 70